Tåka åg över hela Sverige nästan

Hej! Nu är jag inne på 19:e timmen av tågresa. Vi är lite försenade och jag är ganska oljig i uppsynen, men jag är vid gott mod.

Mellan Boden och Uppsala var det lite kämpigt, för då befolkades vagnen av fler människor än sittplatser samt rastlösa barn, hundar och massor av stora och fuktiga djurhudar (!). Gissar att det var före detta ystra renar det handlade om. Såg ut som det när ägarna rullade ut dem för att sova på, på tåggolvet (! igen). Hur som helst: ovanstående i kombination med massa glada och svettiga utförsåkare gjorde att luften i tågvagnen var minst sagt mustig i natt.

Men efter Uppsala blev det härligare och efter Stockholm hade jag till och med två platser för mig själv och kunde sova.

Nu är jag snart i Göteborg och helvete vad jag längtar efter barnen. Och Nils, men mest barnen.

Lista över vad jag är gladast över att jag hade med mig på tågresan (inspo till den som själv ska på långresa):

– öronproppar

– nässpray

– sovmask

– kudde

– filt

– hörlurar

– mobilladdare

– flera flaskor vatten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: