Och teven är på givetvis

Herregud vad trött jag är. Det blir ej mycket gjort i dag. Jag har druckit sex koppar kaffe, men jag får inte bort ögongruset.

Tur att Bo är ganska påhittig. Senaste timmen har vi lekt den här leken: jag och lillebror hänger i köket och väntar på brev. När Bossa ropar BLUNDA så blundar vi och så springer hon in med en teckning till oss. Sedan får vi ropa tillbaka henne så att hon får komma och berätta vad teckningarna föreställer.

Här har vi till exempel ”en brevbärare, en människa och en liten boll. En konstig liten boll.”

5 reaktioner till “Och teven är på givetvis

  1. Olga – haha, ja nu börjar det bli något när hon ritar. Ibland ser man nästan vad det ska vara. Det är kul!Johanna – oh, I did. Och kom i mål! Fast jag bad Nils komma hem från jobbet så tidigt han bara kunde…Eva – vad skulle vi göra utan skärmarna, alltså?

    Gilla

  2. Jag vet verkligen inte. Blev dock lite inspirerad av ditt inlägg så vi målade också en stund. Förstår inte hur du orkar vara hemma med båda så mycket. En dag i veckan (som det är i vanligtvis för mig) är alldeles tillräckligt. Tänk att våra föräldrar hade det så hela tiden.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: