Därför är jag så tillfreds just nu, hold this thought

I dag är det ju alla hjärtans dag, men inte därför, utan för att det är vår förlovningsdag i morgon, fick jag den här fina presenten av Nils.

Dessutom har jag världens godaste potatisgratäng på gång. Jag har finhackat en liten ”hel” (sådan utan klyftor) vitlök och en schalottenlök och stekt försiktigt i smör och olivolja. När löken blev blank och genomskinlig hade jag i tunt skivad delikatesspotatis och lät det brynas ihop lite. Sedan öste jag i ett par deciliter riven parmesan och lite grädde + matlagningsgrädde och salt och avslutade med ganska många rejäla snurr på pepparkvarnen.  Detta ska nu koka mjukt och sedan ska det in i ugnen med parmesan på toppen. Jag lovar, det blir gott.
Dessutom är det fredag, På spåret och jag har vin i glaset. 

En tanke på “Därför är jag så tillfreds just nu, hold this thought

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: