Det är ingen fara på taket

Hej!

Jag har nåtts av ett enskilt önskemål om nya inlägg här. Är visst lite glest. Hur mår jag egentligen?

Jodå, jag mår bra. Men hade jag varit Sandra Beijer så hade min debutroman hetat ”Det handlar om sömn”, om jag säger.

Vi har, eller i alla fall jag, börjat ge upp tanken helt om obruten sömn på lillebror. Nu hoppas jag mest på så många som möjligt av de bra nätterna. Bra = ett par host/napptapps-uppvak på kvällen, en matning på småtimmarna, omsomning inom tjugo minuter och uppstigning tidigast sex. Skulle vara så nöjd så, om det såg ut så fem nätter i veckan.

I alla fall. I dag är jag hemma själv med båda barnen och tänkte inleda morgonen med de här pannkakorna som jag hittade hos Cassey Ho. Endast två ingredienser, hur svårt kan det vara att lyckas, liksom?

Så här blev mina. Ett typiskt ”nailed it”-moment, va?¨

Bättre gick det med dockteatern som jag och Bossa jobbar på i dag. Tänk att det här var en grönsakslåda från Coop i morse? Och då är vi inte ens färdiga än.

Annars har lille fått sitt lystmäte (säger man så?) när han fick fri tillgång till presentsnörena.

Och så har vår katt visat sig för första gången på drygt en vecka.

GUD vad jag blandar tempus i det här inlägget, märker jag när jag läser igenom det. Förlåt. Orkar inte ändra. Sa jag att det handlar om sömn nu?

6 reaktioner till “Det är ingen fara på taket

  1. Men GUD! Älskar allt som bara har två ingredienser. Låter himla smidigt så dem ska jag prova. Var det gott?Och vilken enormt fin dockteater. Det där med sömnen låter segt dock, vilka superhjältar alla föräldrar är.

    Gilla

  2. Ja fy fan för det där. Med sömnbrist alltså. Vi hade det sådär också två gånger om. Och det jäkliga är ju att det liksom inte gååår att sluta hoppas på att få sova bara liiite bättre, ändå, fast man veeeet precis hur det kommer bli. MEN det går över, det blir bättre och nu kan jag knappt ens minnas den där känslan, moset i huvudet, tyngden i kroppen.Så håll ut! Styrkekram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: