Mårran heter la Courabou på franska

Nämen hej, här sitter jag och svettas efter att ha lagt in månadens räkningar i internetbanken. Tror att det är rekord för familjen Hellbjörn, faktiskt. Det var en typisk ”vinterns fjärrvärme möter elräkning möter csn-inbetalning möter lite annat jox”-månad. Som att alla planeter stod på rad!

Jaja, vi klarar oss (väl).

Tur i oturen att jag precis som Petra redan varit på bokrean. Fyndade två böcker till Bo och det hörs ju på namnet bokREA att man sparar pengar på att handla där. Ha! Take that you superdyra räkningsmånad!

Jan Lööf-boken blir ett fint avbräck från de vanliga godnattsagorna och Stora boken om Mumin verkar ASGRYM. Den är som ett uppslagsverk som också innehåller sagor, serier, bilder och recept (!). Som en vidareutbildning på Muminskolan som Ania höll för mig (och alla som ville, på Instagram) för ett tag sedan. Rätt peppad på att gräva ner mig i Mumin med Bossa.

2 reaktioner till “Mårran heter la Courabou på franska

  1. Men åh! Höll i Tre sagor men la ner den igen av oklar anledning. Ska nog gå tillbaka och köpa den. Stora Mumin verkar väldigt intressant, den fanns tråkigt nog inte här.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: