Nyläst

Varje jul får jag, av min farmor, en bok av årets nobelprisvinnare i litteratur. I år fick jag Alice Munros Tiggarflickan. Och den har jag läst nu.

Vad jag tyckte om boken, helt kort:
Jag tyckte mycket om den! Den påminner mig om boken jag skrev C-uppsats om för jättelänge sedan; Union Street av Pat Barker. Och språket påminner om Joyce Carol Oates, tycker jag. Gillar novellformatet också. Känns så enkelt att dutt-läsa. 
Läs den här boken:

JA    NEJ    NJA

2 reaktioner till “Nyläst

  1. Oh, tack för tipset, loggade genast in på biblioteket och reserverade den. Jag gillar Union Street jättemycket, men känner en att så fort det handlar om nobelpristagare så blir det någon slags tröskel. Borde haft din farmor i min släkt tror jag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: