Cashen ska in

I dag är det ungefär en månad kvar till dess att jag ska vara tillbaka på mitt jobb. Det känns helt okej. Framför allt eftersom det betyder att Nils ska få vara hemma med börna och det unnar jag honom så gärna (inte för att det är min sak att unna, men ni fattar). Och pga det där jag brukar tjata om att det är otroligt viktigt för äktenskapets överlevande att vi får smaka på lika delar huvudansvar för markservicen.

Samtidigt känns det lite läbbigt. Jag vet inte riktigt vad jag kommer tillbaka till. Jag har fått ny chef under min bortavaro och jag vet inte om min roll fortsättningsvis kommer att vara hälta/hälta copywriter/pr-person eller om det kommer att vara något annat. Har de som gjort mina grejer medan jag varit borta varit mycket bättre på det än jag? Kommer jag att känna igen mig? Kommer jag att minnas mina lösenord? På den sistnämnda frågan är svaret ett rungande nej. Som tur är har vi kompetenta IT-personer på byrån. De får help a mama out.

Just det. En grej jag nästan hoppas på är att den här lille kommer in i en jobbig fas precis innan jag ska tillbaka till jobbet. För just nu är han alldeles för mysig för att lämna. Eller kommer mina kollegors kinder att vara lika gosiga att suga på? Kommer mina kollegor att skrika av förtjusning när jag river av Imse vimse? Time will tell.

6 reaktioner till “Cashen ska in

 1. Under vissa perioder är ju verkligen ens barn ens största fanclub. Med tanke på hur många timmar man spenderar på jobbet vore det ju verkligen alldeles förträffligt om även kollegorna applåderade allt man sa och chefen tyckte att en middagslur efter lunch var rätt sak att ta, etcetera.

  Gilla

 2. Då ska ju vi börja jobba nästan samtidigt! Jag är jätteglad för att jag ska börja, men samtidigt är det ju läskigt, det var ju så längesen! Och ny arbetsplats, nya kolleger, nya klienter etc. Uh, jag har nog glömt hur en gör!

  Gilla

 3. Christel – jamen det hade ju varit fantastiskt! Speciellt det där med middagslur. Mmm, lur. Fifi – så spännande med nytt jobb!!! Tänker för övrigt på dig varje dag, eftersom jag är inne i en sådan extrem Cassey Ho-fas. Kan inte tacka dig nog för att du introducerade mig för Cassey.

  Gilla

 4. Åh! Jag har inte tränat med Cassey på över en vecka pga jävla sjukdom! men ikväll körde jag ben med henne, älskar'n! Förresten, vi ses väl till helgen? Ska bli kul! Skulle gärna vilja dricka öl med er också!

  Gilla

 5. Åh! Jag har inte tränat med Cassey på över en vecka pga jävla sjukdom! men ikväll körde jag ben med henne, älskar'n! Förresten, vi ses väl till helgen? Ska bli kul! Skulle gärna vilja dricka öl med er också!

  Gilla

 6. Ja, visst ses vi! Ser så mycket fram emot det. Universeum med alla kidsen, det blir fint. Jag skulle hemskt gärna dricka öl med er också. Kan dock bara på fredagen. Vad tror du om det? Kanske bättre att tat via sms iofs.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: