Vi hittar på massa saker, det blir så mycket roligare då

Gud vad jag maxar mina föräldradagar nu. Om ingenting väldigt oväntat inträffar så är det här sista gången i livet jag är föräldraledig (förutom små-dutt här och där), så nu passar jag på.

I dag tog jag med mig barnen till en öppen förskola i Brämaregården och fick med mig en för oss okänd pappa + treåring på McDonaldsbesök följt av ny lekplats. I morgon ska vi till Kungsbacka, alla tre, och hänga med Gabriella, Jack och Eira. Och på fredag blir det Världskulturmuseet med samma gäng och på lördag ska vi hänga med Fifi och Elly samt Ania, Kaja och Ilon och säkert barnafadern på Universeum.

Förutom tandbristningen som verkar vara jäkligt jobbig för lillebror så är barnen glada och roliga att hänga med och jag börjar till och med se små tecken på att de har utbyte av varandra. Ja, Ben har såklart haft utbyte av att glo på syrran från dag 1, men nu börjar Bo närma sig den lille också. Tröstar och ger honom leksaker och så. Så fint.

Dessutom njuter jag as we speak av ett riktigt dramatisk ”Women tell all”-Bacheloravsnitt, så all and all är det rätt så bra nu.

3 reaktioner till “Vi hittar på massa saker, det blir så mycket roligare då

  1. Ta lite flytande Alvedon på fingret och gnugga lillebrors tandkött, brukar hjälpa mot tandköttes besvären! /Aila

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: