www

Det finaste jag vet med att blogga är att jag får vara med om så många milstolpar. Just nu har Sofia precis fått ett nytt jobb, Josefine har flyttat till hus, Susanne tacklar livet med nya tvillingar samtidigt som hon varit med om det sorgligaste som kan hända, Catrin har gått igenom en skilsmässa (och är fantastisk), Sandra hanterar två små barn med liten åldersskillnad samtidigt som barnafadern startar upp nytt företag och Hanna ska strax föda.

Alltså. Det är så oerhört häftigt att jag får vara med om de här enorma livshändelserna. Eller de enorma liven. De liven. Dessa människor som jag från början inte kände men nu känner lite eller lite mer. Men vad jag än känner så hade jag inte känt det utan bloggandet. Därför älskar jag bloggandet.

4 reaktioner till “www

  1. Kul med länktips! Fick några nya bloggar att följa. Sen kollade jag in Josefines blogg, såg vad hennes barn heter (inte så vanligt med Tintin), läste att de flyttat till Hisingen, noterade att hon heter Josefin och ding ding, jag har tydligen läst hennes killes blogg i flera år! Hade ingen aning om att hon bloggade också. :Dhttp://bloggfrossa.blogspot.se/Var bara tvungen att säga det. 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: