Linn och Jenny också ju

Missade ju två milstolpar i inlägget nedan. Linn har just sålt och köpt lägenhet med blixtens hastighet och Jenny har flyttat tio mil söder om stan till ett helt otroligt hus och därmed bytt livsstil. Två personer jag aldrig träffat men ändå känner att jag känner lite. Internet, va. Bloggar, va. Bästa.

3 reaktioner till “Linn och Jenny också ju

  1. Ja det är ju verkligen fantastiskt med bloggvänner. Och så svårt att förklara för folk som bara tittar på en när man säger \”en tjej jag känner. eller känner och känner, men vi internetkänner varann. Jallafall….\”Så mycket de missat, de som tittar på en oförstående sådär.

    Gilla

  2. <3. Älskar dig så mycket, vill kommentera allt och måste "lugna ner dig nu, lugna ner dig nu, hon kommer tro att du är en galen freakföljare!", så nu lugnar jag ner mig och kommenterar bara här for now.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: