Le weekend

Den här helgen har jag träffat familjen Mangan på Världskulturmuseet, hängt med Sofia och Ania och deras kids på Universeum, ätit på Tahli med Liselott, Daniel, Katten och Knäet, tagit en öl for old times sake på Kellys, spelat shuffleboard på Henriksberg, umgåtts med svärföräldrarna, promenerat med Jessica i Skatås och köpt ett bord till altanen.

Jag vet inte om det låter som ovanligt mycket grejs på en och samma helg för någon annan, men för mig är detta LÅNGT fler saker än vad jag brukar hitta på under ett veckoslut. Eftersom det bara var roliga saker så är jag nöjd as can be. Men jag skulle ändå behöva lite helg efter den här helgen.

Bordet vi köpte. Det är i massivt teak som bara blir finare ju mer det får stå i regn och blåst. Så praktiskt!

Ska pynta det med sex sådana här stolar i olika färger. Längtar ”rätt” mycket efter att kunna äta ute snart.

9 reaktioner till “Le weekend

  1. Herregud, det är mer än vad jag hinner med på en månad. Jag har hängt med svärföräldrarna, varit på ett-årskalas, grillat korv, shoppat i sickla, sprungit och handlat mat två ggr. Ganska mkt för att vara mig 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: