Nyläst

Det bästa med att jag har läst ut den här boken är att jag nu får välja en helt ny att läsa. Det är ett av mina bästa pirr. Om någon orkar får ni superdupergärna skriva upp er bästa bok i kommentarsfältet, för nu vet jag faktiskt inte alls vad jag vill läsa. Brukar annars alltid ha en ny på lager.

Hur som helst. Äntligen har jag tagit mig igenom den här: 438 dagar av Persson och Schibbye. Är det inte orättvist förresten, att Persson står först? Det är väl Schibbye som skrivit allt?

Vad jag tyckte om boken, helt kort:

Den här boken fängslade mig inte alls (no pun intended, eller jo lite).

Läs den här boken:

JA    NEJ    NJA

11 reaktioner till “Nyläst

 1. Nu var det länge sen jag läste den men jag älskade The stars' tennis balls av Stephen Fry när jag läste den. Jag har nog faktiskt älskat allt jag har läst av honom.

  Gilla

 2. Oj, jag slukade den boken fullständigt, tyckte den var hur spännande som helst! Därför kanske du inte vill ha boktips från just mig hehe men jag langar ändå iväg ”Krig, kvinnor och gud: en biografi om Barbro Alving\” (d.v.s. Bang). Ser rätt tråkig ut på framsidan, liten text o.s.v. men skenet bedrar. Den är sjukt intressant och man blir helt förälskad i personen Bang. Vilken jävla kvinna alltså!Annars läste jag nyligen \”Under kupolen\”, en ganska ny Stephen King. Mkt spännande.

  Gilla

 3. skönt att du inte stämmer upp i hyllningskören! (eller, det kanske aldrig funnits en sån, bara i mitt huvud?) jag har iaf lyssnat på denna på radioföljetongen i p1, och NEJ. inte alls så himla gripande. tur att jag inte köpte'n!

  Gilla

 4. Har du läst james Frey? LÄS JAMES FREY! Och speciellt då (eller kanske bara) bright shiny morning. Och kanske även boken om testamentet. Gör det. Gör det!

  Gilla

 5. Tar heller inte mig igenom denna! Nu har tre böcker smitit emellan. Kanske lägger ner helt och hållet. Boktips:Grand final i skojarbranschen av Kerstin EkmanFör mycket lyckaav Alice MunroGiganternas fallav Ken Follett

  Gilla

 6. Jag har inte läst den själv än men kom att tänka på Anita Brookners \”Leaving Home\” och letade upp den i hyllan. Blev sjukt sugen på att läsa den nu när jag ögnade igenom baksidetexten.

  Gilla

 7. Va, tyckte du att den var så ospännande? Jag sträckläste typ från början till slut..haha. (Tyckte dock att början var lite trög eftersom man läst om gripandet och det så himla många gånger, men resten! Himla intressant tyckte jag faktiskt. Störde mig bara på att det kändes så himla viktigt för johan att få fram att han får ligga så mkt..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: