Det här med att måla nagellack har på riktigt varit ett problem sedan barnen kom. När ska man måla? De kan ju vakna när som helst.

I dag har jag gjort något jag aldrig gjort förut: gellack på klorna. Jag gick så klart till finaste Rosanna, närå. Men till Snö Nails i Kristinehamn. Det blev svart och blankt och ska visst sitta i tre veckor. Jag tycker att det är jättefint, men kan inte riktigt tro på att det ska sitta som berget. Time will tell, antar jag!

PS: mormor betalade. Så gott så.

6 reaktioner till “Det här med att måla nagellack har på riktigt varit ett problem sedan barnen kom. När ska man måla? De kan ju vakna när som helst.

  1. Så lyxigt! Och jättefint. Jag blir också sugen, låter allt ganska praktiskt. Tar man bort det själv sedan?

    Gilla

  2. Man kan ta bort det själv, enligt hon som gjorde på mig. Men då måste man lägga någon slags acetonmask på tassarna och sitta med den ett tag och sedan ha ett särskilt verktyg osv. Så jag kommer nog att uppsöka någon salong när det blir dags.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: