Typiskt bra dag

I dag har vi byggt en koja och i den ligger jag och surfar på mobilen medan lille tuggar på grejer och store ömsom lagar låtsasmackor, ömsom kollar på Pingu. Snart kommer Katten med våffeljärn och frasmix och sedan ska vi leka och rita tills Nils kommer hem och då ska jag och Katten ut och springa. Efter det ska jag ångestdämpa genom att plantera om saker (måste berätta om mitt nyaste intresse odling snart) och lägga upp en klänning. Sedan är det fredag innan man vet ordet av och då får man dricka vin.

Typiskt bra tillvaro nu.

En tanke på “Typiskt bra dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: