Vardagarna nu

20 över 20 var middag, kvällsmys och nattning avklarat, samt två korta pilatesvideos (rygg, armar och sidfläsk) och städning av kök (det är min tur att göra det nu, medan Nils har middagen klar när jag kommer från jobbet). Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Biggest Loser Australia innan jag lägger mig med min bok.

Det gick bra att vara på jobbet i dag. Det var trevligt, till och med. Men det bästa var att komma hem. Till huset, barnen, mannen och kvällen.

4 reaktioner till “Vardagarna nu

  1. Blogilates.com Hon är väldigt käck, hon som driver sajten, men också väldigt peppande och bra. Framför allt är det effektiva och KORTA videos.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: