Man kanske ska skaffa barn med måttlighet om man gillar sin sömn

4:30 somnade han till slut och sov nästan utan att gnälla fram till sju. Så två och en halv härliga timmar tuggade jag väl i mig. Det är inte kattskit, det. Eller jo.

Ni är så gulliga, förresten. Känns som att jag har ett lag bakom mig. Jag minns när jag var ny med Ben och flera kommenterade och undrade om inte Nils kunde ta nätterna, eftersom det är jobbigare att vara hemma med barn än att vara på jobbet. Och nu tycker ni att Nils kan ta nätterna eftersom jag ska jobba. Hehe, inte mig emot, men vi fortsätter nog med varannan natt. Känns som den mest rättvisa lösningen nu.

I alla fall. Nu är jag på jobbet och min målsättning borde vara att komma på någon rolig påskkampanj för ett stort företag och att bli nästan klar med en Facebookplan för ett annat. Men jag tror att vi nöjer oss med denna målbild: håll dig vaken.

Det är du och jag i dag, kaffemaskinen. Du och jag.

3 reaktioner till “Man kanske ska skaffa barn med måttlighet om man gillar sin sömn

  1. En rolig påskkampanj som inkluderar trött föräldrar. Som klär ut sig till påskharar eller kycklingar för att bebisen ska sluta skrika. Det är mitt tips.

    Gilla

  2. Heja! Den föräldern som pallar tar natten, så tycker jag. Min sambo tar övervägande del pga att jag får ångest av sömnbrist (modell svårare) medan han klarar det lite bättre. Jag går upp med barnet alla helger och lov (är lärare) och tar alla helgnätter, whatever worksMaja

    Gilla

  3. Usch, det är jobbigt både att vara hemma med barnet och att jobba i det skicket… Fast jobbigt på olika sätt. Snart får han (Ben)kanske lite påsklov? Vilket förhoppningsvis innefattar lite lov (jobba men vara hemma själv) även för dig? Vet att det inte hjälper nu dock… kram kusse

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: