Och om tre och en halv timme ska jag gå upp för att ta mig till jobbet och prestera och vara kreativ, hepp

Halloj, jag börjar få medium till svår panik här. Han slutat inte gråta. Fem timmar nu (eller exakt sedan jag släckte lampan för att sova).

Jag har testat:

– medicin två gånger, panodil i munnen (inkl gnugg på tandköttet) och alvedon i rumpan

– klassisk musik

– bära omkring

– ligga bredvid och klappa på rumpan

– ligga bredvid och bara hålla en hand på honom

– låta honom ligga själv och ”skrika av sig” (som sagt, börjar få panik)

– sjunga

– mata med mjölk (två gånger hittills)

Just nu ligger han bredvid mig i storsängen och gallskriker. Jag vet fan inte vad jag ska hitta på. Det är så himla synd om honom. Och lite om mig.

9 reaktioner till “Och om tre och en halv timme ska jag gå upp för att ta mig till jobbet och prestera och vara kreativ, hepp

 1. Hej, är också vaken. Hur läskiga är era kvarter? Med Juni funkade det ibland att mata med vad som gick ned och sen ta en promenad med vagnen. De där perioderna har varit totalt mörker men idag vet jag att det GÅR, även om det är vidrigt. Hoppas han somnat nu.

  Gilla

 2. Men jag tänker också, om det är du som ska jobba och Nils som ska vara föräldraledig, kan inte du gå och lägga dig och sova i ett annat rum (på en annan våning?) så får Nils ta hand om det skrikande barnet?Hur som helst, hoppas, hoppas, hoppas att du får sova snart.Stor kram

  Gilla

 3. Åh, den där paniken när barnet inte slutar skrika – jag är med dig! Nästan så jag känner av den nu. Hoppas, hoppas du får sova något. Och jag undrar också det där om varför du är uppe och inte Nils? (Ni kanske båda är uppe? I så fall: gå och lägg dig!!!!). KRAM.

  Gilla

 4. Hej! Så klart kan man sjukskriva sig om man inte fått sova. Det kostar dessutom inte arbetsgivaren något. Men det är inte en hållbar lösning i längden. Jag förstår det som att ni tar varannan natt? Har ni lika svårt att hantera sömnbristen båda två? Jag reagerar som du, får panik. Min man klarar det mycket bättre. Därför tar han fem av sju nätter. Rättvisa är ju inte att bördan på den ene blir större med sjukskrivning och depression som konsekvens. Jag hugger i med annat som.min man klarar sämre istället. Sedan kanske ni borde gå till bvc eller en barnläkare och få kollat om han har ngt problem som kan åtgärdas? Kram på dig. Jag känner igen mig så väl och medlider

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: