Tredagarsfeber

Tredagarsfeber. Det är vad jag hoppas på nu. Ben har varit uppemot 40 grader varm sedan i torsdags någon gång. Jag trodde att det berodde på tandsprickningen, men nu vet jag inte. Hoppas på tredagars nu alltså. Då borde det gå över i morgon. Det är så j ä v l a jobbigt att inte kunna trösta sin bebis och se honom skruva på sig i plågor. Han kan inte äta, inte sova, knappt ej dricka. Just nu sover han, efter en timmes nattning/tröstning där vi testade: panodil, alvedon, tandsprickningssalva, bära i sele, ligga bredvid, sjunga, vyssja i egen säng, klassisk musik, ingen musik osv plus.

Det är min natt i natt och jag bävar för knorret i babymonitorn. Då vet jag inte om det blir tio minuters omsövning eller sex timmars. Tur att det är söndag i morgon.

2 reaktioner till “Tredagarsfeber

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: