Och väldigt enkelt

I dag avslutades arbetsdagen med ett kreativt seminarium där vi drack öl, åt macka och läste poesi. Hade någon sagt till mig för några år sedan att det kunde ingå i ens arbetsdag hade jag sagt något i stil med ”HA, vilken LÖGN. Så kan det ju inte vara att jobba. Att jobba ska vara JOBBIGT, det hörs ju på namnet!”.

Men så var det i dag och det gjorde att jag inte var så hungrig när jag kom hem, så i stället för middag med barnen kör jag en solomiddag nu så här på kvällskvisten. Och då lagar jag det godaste jag vet.

Så här:

Medan spaghettin kokar fräser jag på vitlök, chili och körsbärstomater i olivolja, salt och peppar. 

Och så river jag parmesan och mozzarella … 

… och rycker loss en halv basilikakruka eller så. 

När pastan är lite underkokt blandar jag ihop allt. SÅ GOTT. 

5 reaktioner till “Och väldigt enkelt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: