Låter väl lite som Strokes, men mysigare

Jag och min kollega Emilie skickar en ny låt till varandra varje dag. Det är kul, för det blir som lite press att hitta något som den andra inte har hört och kanske till och med pricka in någonting som rimmar med känsloregistret för dagen.

I dag skickar jag den här till henne: Warm Soda – Young Reckless Hearts

Lyssnade precis på den för första gången (hittade i en musikpodd) och upplevde lite av det där pirret som jag hade nästan varje dag när jag var 17 och som jag har mycket mer sällan i dag. ”Allt kan hända och snart är det sommar”-pirret.

Tänkte dela med mig, ifall det kunde ge samma pirr hos någon annan. Det är ju ett rätt gött pirr att ha.

Dessutom: bandet heter Warm Soda. Ett ypperligt bandnamn om ni frågar mig.

En tanke på “Låter väl lite som Strokes, men mysigare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: