Nyläst

Hej älskade försummade blogg som ger mig så mycket anledning nuförtin. Jag sparkar igång dig med en nyläst.

Jag har läst den här: Bright shiny morning av James Frey, as recommended av Jenny.

Den handlar om att ha allt och att inte ha någonting. Om att komma till en stad med drömmar och fladder i hjärtat och om att leva de drömmarna, men ha ett stort hål i hjärtat som inte kan fyllas av någonting. Om att födas på amerikans mark efter att ens föräldrar har kämpat sig över gränsen med stora magen för att du just ska få födas på amerikansk mark. Om att …

Ja, nu har jag varit uppe hos Ben två gånger sedan han la sig och just nu sitter han i babysittern och gallskriker bredvid mig och Nils fixar vagnen så att jag kan gå ut och gå och gå och gå tills han lugnar sig.

Så det får bli en kortis om den här boken.

Vad jag tyckte om boken, helt kort:

Det är en av de bästa jag läst. Kanske den allra bästa. Den har allt. Gott så. 

Läs den här boken:

JA    NEJ    NJA

2 reaktioner till “Nyläst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: