Feng myz på kontoret

 Jag bloggar sällan om mitt jobb, för det kanske inte är så roligt att lyssna till samt kanske får jag sparken då?

Men nu har jag inte bara bytt arbetsuppgifter och ska bli copywriter och innehållsstrateg (eller content strategist som di säger på detta internationella kontor) utan jag har bytt rum också. Till ett som man kan stänga dörren till och där det sitter mycket färre människor än förut och det är så SKÖNT. Lugnt och fint. Har dessutom pyntat min närmsta skrivbordsavdelare med mina inre kraftdjur. Fint va?

2 reaktioner till “Feng myz på kontoret

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: