Att inte ens behöva aktivt välja glädjen

Förutom en jobbig skrikfest på lillebror i kväll (vilket mest drabbade Nils, men som la sig som en darrande ångestmatta över alla i hushållet) är jag väldigt glad. Av flera anledningar.

Anledningar till nuets glädje:

– Jag ska till Berlin på fredag. Tänk! En coronamarinerad afton på Pustervik för vad som känns som lääänge sedan drog jag och mina vänner i bokcirkeln av oss behåarna för att ”bli lite fria” och bestämde oss efter ännu några fler coronor för att vi borde ÅKA TILL BERLIN UTAN BEHÅ. Och nu är helgen här. Ska bli så oerhört härligt.
– Vi har köpt en grill och i morgon kommer Katten och Knäet över på grill- och Game of thrones-kväll. Beats frysa i en Valborgspark any day, säger jag.
– Jag har klippt mig och har nu sådär fin kort lugg igen (se bild för bevis).
– Veckans Värvet är med Gudrun Schyman.
– Jag ska till Berlin på fredag. Sa jag det?

4 reaktioner till “Att inte ens behöva aktivt välja glädjen

  1. Måste lyssna på Gud-run. Till och med min bror blev impad och tipsade efter att ha hört och han kommer säkert att rösta blått. (Alltså… nä? Det kan han ju inte, han är så mycket sosse det går att bli, han måste nog bara inse det själv.)

    Gilla

  2. Gött! Dessutom – ditt peppiga inlägg smittar av sig. Kände mig plötsligt full av långhelgspepp./Jennie sakmiakatfolket

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: