Berran: resväskan som svällde

Jag köpte en del fint i Berlin. Bland annat ett gulligt kort och maskeringstejp på en pappersbutik.
Två härliga anteckningsböcker. Den till vänster känns som en mjuk väska och är handgjord. Den hittade jag på marknaden i Mauer Park. Det andra är en hederlig Moleskin som jag bara kan unna mig när jag är på semester (efter ett par dagsöl). Tänker att jag ska skriva dagbok till barnen i dem.
De här skorna hittade jag också i Mauer Park. Tyckte direkt att de var EXAKT VAD JAG LETAT EFTER I HELA MITT LIV, men blev lite avskräckt av priset på 60 Euro (jag var i loppis-mode). Men jag köpte dem ändå, efter att försiktig ha försökt pruta och mötts av ett rungande NEIN. 
Detta stycke konst köpte jag också i Mauer Park. Konstnären har för vana att göra om sina kompisar till djur och just den här kompisen är en tjej från Colombia som fick bli ekorre. Ska rama in den. Har hört att man kan rama in billigt och bra på Hornbach.
Den här klänningen är underbar. Alltså kvaliteten är underbar, som tjockt siden eller något. Måste väl kemtvättas (inte för att jag kommer att göra det, men), men det bekom mig inte där, på Paul’s Boutique på Oderberger Strasse.  
Så här kan den se ut på kroppen, om man poserar rätt hårt. 
Ja, och sedan åkte jag och Sara ut till förorten och gick på Primark också. Herregud, vilket ställe. Det var så stort och fullt av kläder att jag inte fattade hur det samtidigt kunde vara så i ordning. Måste jobba galet mycket folk där. Samtidigt var det så knäppt billigt att jag tänkte att ”här måste skygglapparna på om man ska handla”, men enligt deras hemsida är de väldigt noggranna med avtal med sina leverantörer och code of conduct och anti-barnarbete och miljötänk. Tror inte heller att kvaliteten är alltför kass, för kläderna kändes verkligen mjuka och rejäla på samma gång. I alla fall: t-shirtar till Bo för 2 euro stycket. 

Haj-linnen, EN LITEN OCH EN STOR, FATTA VAD GULLIGT! Också två euro per plagg. 

Helgens bästa köp: en bananskjorta till Bo. 7 euros. 

Jeggins, hehe, och tisha till Ben. Fem euros eller något sådant tramsigt tillsammans. 
På Primark köpte jag även trosor med hög midja till mig (tycker att det kan vara svårt att hitta hemma), träningskläder till mig och underkläder till Nils. Men det behöver vi ju inte titta på. 
Köpte även en mustig hatt till Nils som jag hade velat visa. Men den har Bossa satt på Totoro som bor i hennes säng och hon sover nu. 

2 reaktioner till “Berran: resväskan som svällde

  1. Jag har ÄLSKAT att shoppa på Primark när jag har varit i London! Gött att höra att de inte verkar vara ett helkasst företag, då kan jag gott ta mig en spree där när vi åker till Berlin! Förresten så har det varit bra kvalitet på kläderna jag har köpt där, köpte t ex strumpor som höll i flera pr, trots att jag använde dem jämt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: