Tur ändå, för det är ju väldigt gott med pasta och öl

Förresten så vill jag tacka Karin och Johanna som kan mer om gluten än jag. Jag är expert på att kasta mig handlöst och tvärt in i livsstilsförändringar och home improvements (utesluta viss kost, spika upp en tapet osv) utan att tänka efter så mycket före. Detta trots att jag i andra fall och sammanhang nog tänker efter mer än det gyllene snittet. Jag vet inte vad det är, men när det kommer till min kropp/hälsa och mitt hem kan jag bli så himla drastisk.

Allefall. Nu vet jag att det inte är någon bra idé att utesluta gluten helt utan att först ha testat om man är intolerant eller överkänslig. Så jag gör inte det. Slutar med gluten, alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: