Lakanen prasslar och luktar gott och jag ska ha öronproppar på (i?) mig

Jo, jag fixade att jobba (trots fem somningar på tangentbordet) och jag tog mig runt det där loppet på 28 någonting (trots trängsel bortom belief). Jag tog mig också hem och bytte lakan, körde en tvätt och städade köket. Och kollade Penny Dreadful.

Men nu. Nu ska jag sova.

5 reaktioner till “Lakanen prasslar och luktar gott och jag ska ha öronproppar på (i?) mig

  1. Den är bra! Väldigt påkostad och snygg och otäck. Mycket kropp och kött. Framför allt är det bra skådisar. Jag klarade till exempel inte av Walking Dead pga så dålig trovärdighet på agerandet, men detta: toppen!

    Gilla

  2. heja dig!Josefine: jag gillar Penny Dreadful. Walking dead var för läskig för mig, men den här är mer blodig och skräckromantisk, så det går bra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: