Jag som hade rustat för kriget

Vågar jag mig på en försiktig high five med mig själv? Klockan är strax efter halv åtta och båda barnen sover. Inget konstigt med det, kanske, men jag är själv med dem sedan i onsdags och i kväll hade jag första ensamnattningen. Det efter en gårdagsnattning av lillebror som tog 1,5 timme. Då var Katten här som tur var, så hon kunde lägga Bossa. Bävade för i kväll, alltså. Men det gick!

Dessutom känner jag mig inte alltför utbränd efter dagen. Vi var till och med ute och myste.

Gungade i domedagsvädret …

… ordnade med näringsrik mat…

… badade …

… och firade Bo som hade namnsdag. Hon fick en passande bok.

Och så kom Liselott förbi! Hon hade möte i Göteborg och passade på.

Jag passade också på, och lånade hennes bil och lämnade henne med barnen för lite egentid på Coop. När jag var i affären fick jag denna bild, med bildtexten ”Vem är du och vad har du gjort med min mamma”. Haha, så skeptisk.

Bra dag och enastående nattning. Är nästan i chock över den, faktiskt. Nu ska jag väl ta ett glas rött och städa upp efter Bossas teparty, som hon hade i vardagsrummet när jag fixade med annat. Det måste ha varit ett episkt tekalas, eller vad säger ni:

Uppdatering: och med ”i onsdags” menade jag alltså ”i går”. Jag har hela dagen trott att det är fredag i dag. Är kanske lite utbränd ändå. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: