Live and learn (then sleep)

Jag gjorde det! Okej, jag har träningsvärk efter att ha burit en sparkande och skrikande nästan-fyraåring från liggande panikläge på centralstationen till McDonalds i Nordstan och mutat samma barn med en ny resväska för att slippa bli anmäld till socialen som barntorterare eller kidnappare. Och jag har en helt ny nivå av sömnskuld i kroppen som gör mig väldigt lättskrämd och glömsk, men … jag gjorde det. Sent i går kväll kom Nils hem och jag lyckades rodda nattningar och underhåll av Ben och Bo utan större blessyrer i fem dagar. Och i natt fick jag sova i källaren vilket innebar sju timmars sömn på ett bräde, utan ett enda uppvaknande. Det är en väldigt bra sak med att bo i hus. Att man kan ta sig en natt två våningar under barnen och därför inte höra ett knyst av gnäll, skrik och kaos.

Andra bra saker med att bo i hus:

Att kunna öva på sparkcykel på cykelbanan som gränsar till vår trädgård.  

Att öva på att promenera på vår egen gräsmatta. 
Och så en dålig sak: att man behöver köpa massa nya prylar. Fast till och med det är lite kul. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: