Han fick två solhattar också

Hörrni, jag skulle bara smita in på H&M och köpa solhatt med snöre till Ben (hattar utan snöre tenderar att flyga all världens värld), men kunde inte låta bli att också köpa detta sommarset.

Förstår ni hur gullig han kommer att bli i detta? Så otroligt gullig tänker jag. Bäst att maxa innan han blir stor nog att fatta vad gullig är.

5 reaktioner till “Han fick två solhattar också

  1. Skitgulligt! Tintin hade en liten soldräkt i ljusgult med kattungar på (från när Kappahl körde nån sorts vintage-sommar-kollektion) och jag LÄNGTAR efter att få sätta den lilla tygbaddräkten på nästa unge sommaren 2015 (känns hyfsat avlägset men himla bra att vi tajmat lill'hen till samma årstid som Tintin så att det bara är att gräva ur klädgömman hela vägen sen).

    Gilla

  2. Först, ujujuj, så ilars fina (bebis såväl som kläder). Min syrras Hjalmar skulle nog spänna ut den som en liten späckad griskulting men kanske att jag köper j'alla'fall.Sedan, men nu gällde det annat än söta bebiskläder: jag har en – lite udda – fråga. Det är som så här att jag bott i Indien och arbetat ett år och nu när min och min pojkväns kontrakt gått ut kommer vi flytta tillbaka till Sverige. Under det året har jag varit frånvarande under firandet av min bästa vän, tillika systers, 30åriga födelsedag, hennes fösta barns födelse, hennes förlovning, hennes möhippa, hennes husköp, hennes.. jamen, LIV. Och förutom att jag har nästintill förgåtts av längtan förgås jag nästintill lika mycket av ett dåligt samvete och vill på något sätt kompensera för min icke-närvaro. När jag då såg din vän, Cathrins, ur-fina, döds-läckra, fantastiskt kreativa tavla som hon gjort till dig på din födelsedag med ert nya hus, med er och med er husvagn undrade jag om det finns en liten mikroskopisk chans att man kunde betala henne och hon gör en tavla (fast med andra bilder och så där, såklart) till min syster.Tror du kanske, kanske att du kan fråga henne det? Alternativt klämma ur'na hur hon gjorde?Pju. Långt inlägg, kort fråga. Har förövrigt läst din blogg frekvent i Indien och.. jamen, jag tycker du verkar vara en så himla trevlig och rolig och skön person. Bara'så'ru vet, liksom.Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: