Minnesanteckning

Uj vad Ben är på hugget med att gå nu. Enligt Nils tog han tre steg i dag, men jag vet inte om jag tror på det, för jag såg det inte. Var väl i köket och diskade en vällingflaska eller liknande. Men hur det nu var med de där stegen så märks det att han är nära. Det enda han vill är att traska med sin gåvagn eller hållande i en möbel eller i mina eller Nils händer. Gå, gå, gå. Så mallig han är när han tar sig fram. Fina lilla klot.

Dessutom åt han så här fint med sked i dag. Tanken var att han skulle äta jordgubbar med grädde, men det blev i ärlighetens namn mest grädde. Den uppmärksamme kan dock se en jordgubbe i bild. Hårt hållen i den knubbiga lilla näven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: