Sova, P3, sömnen

Vet ni vad jag längtar efter mest? Det är att få gå och lägga sig och inte känna att det är dags att ta nästa pass, det vill säga nattpasset. Uj vad skönt att gå och lägga sig varje kväll och veta att det var sovdags och sovdags allena. Inte kavla-upp-ärmarna-och-se-till-att-överleva-dags.

VET NI HUR BRA NI HAR DET, NI UTAN SMÅ BARN?

Ville jag skrika. Men så kan jag ju inte säga.

I övrigt så var i dag dagen då P3 sprang om mig. Testade att lyssna på sommarvikariernas version av Morgonpasset och det var ej för mig. Nej, inte alls. Blev nästan provocerad av allt HIMLA SKRÄN OCH DÅLIGA SKÄMTIGHETER, innan jag kom på bättre tankar och insåg att det handlar om mig och att jag väl inte_är_målgrupp_längre. Helt enkelt.

9 reaktioner till “Sova, P3, sömnen

 1. Åh vet precis känslan! Jag som älskat morgonpasset sen jag var liten (skrev t.o.m in till Thomas Tengby som ringde och väckte min ömma fader) fick för några år sen också nog och ledsnade på det eviga skrattandet åt egna skämt. Har inte riktigt kommit över det än…

  Gilla

 2. Jag har i \”alla år\” tyckt att många på P3 är tramsiga och älskar sina egna röster och skämt i alltför hög utsträckning.. Så det behöver inte bero på att du blivit gammal och mossig. Kram!!

  Gilla

 3. Suck jag har också plötsligt en dag slutat tycka morgonpasset är bra. Kände lite kris. Min sambo likaså. Han kör p1 nu. Jag kör en kombination av p2 klassiskt på morgonen och sedan p4 malmöhus hela dagen men det är främst för att min chef har rattat in den kanalen på vår radio. Annars hade jag nog försökt mig på p1 också. Är glad för sommarpratarna nu…Och bebis. Vi har landat i en så himla b r a period. & då pratar sambon om nummer 3(?!?!?!?!?!?!?).Men jag tänker att det är så, att man med nöd &näppe överlever första åren…och sedan är det liksom förbi och all blir bättre. Att börja om då? Nej tack…/Jennie (salmiak)

  Gilla

 4. Meeen, apropå P3 kan jag tipsa om Mordutredarna i P3. Finns som podd. Otroligt informativt och bra, och även lite morbidt och kittlande läskigt 🙂

  Gilla

 5. Jag FATTAR! Mitt tålamod är nere på noll nånstans nu med renovering (inget KÖK HJÄLP!!!!), två sommarlovslediga barn och en gravidmage som förminskar mina lungor till knappnålsstorlek. När jag hör en av dem ÄTA/SMASKA på något och de andra ska gissa vad det är. Känner raseri. Fattar också att jag har annan smak nu. Men just det smask-inslaget. Hade hatat det i vilken ålder som helst.

  Gilla

 6. Tack för alla tips!Jag lyssnar faktiskt nästan aldrig på P3. Har inte gjort på länge. Men just Morgonpasset tycker jag är så bra, när det är vanliga gänget. Men detta sommarmorgonpass, alltså. Rys.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: