Mary hade en vän med en bil

Det är så knorvigt, för Katten är den vän jag umgås mest med nu och Anton var den jag hängde med mest för några år sedan och båda står mig så himla nära – men de har aldrig träffats. Förrän i dag!

Jag och Katten packade ner varsitt (eller ja, båda är väl mina om man ska vara nogräknad) barn och drog på roadtrip …

… till Tjörn! Där Anton och hans andra hälft Hans köpt ett hus.

Fast jaja, hus och hus, det var liksom en hel gård. Med bakstuga, ladugård med spiltor, växthus och uthus och två åkrar (!) och en bit skog. Och en traktor! Jag som fortfarande måste nypa mig i armen ibland vad gäller mitt eget husägande sa väl ”men herregud!” ett bussigt antal gånger under rundvisningen. Här springer Bo i en vattenspridare framför delar av egendomen.

I alla fall, Anton och Hans bor inte i huset än, utan hyr ut det, men snart nog (eller när Anton blir utlasad från Sveriges radio) är det tänkt att de ska flytta ner från Luleå och då kommer jag att ha cykelavstånd (om jag skulle träna för ett långt lopp iaf) till min vän igen. Fint det.

Iallefall så åt vi upp Hans födelsedagstårta (se ovan) och hängde med den mest chokladiga labb jag sett, Flamma …

… och njöt av 1 000 gånger soligare sol än i Göteborg.

Vi åkte också in till Skärhamn och käkade glass, men den (glassen) var lite för god för att vi skulle hinna ta en bild på taberaset. Här är dock en fin familjebild tagen i Skärhamn. 
Sedan, på hemvägen, lyckades jag hålla Ben vaken, trots att han såg ut så här efter tre minuters bilfärd. Är det bil som är lösningen på sömnproblemen? Måste vi kanske skaffa en ändå? Bara en liten Minicooper? 

3 reaktioner till “Mary hade en vän med en bil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: