Semesterdag nummer 6. Eller 9. Ska man räkna helgdagarna?

Semester är en tid för att prova nya saker, va? En tid då man ska börja tänka ”tänk om jag vore en sådan som …”?

I dag tänkte jag att jag kanske kunde vara en som som myser runt i fladdriga byxor. Och så köpte jag sådana byxor. Med dalmatiner på! Och herregud vad skönt det är med fladderbralla. Bra nytt livsval. (Tack Monki.)

Annan ny grej jag provade i dag: plocka mördarsniglar från gräsmatta. Vi har ingen stor matta, men jag tror att jag och Katten plockade minst 400 sniglar från den. Så vidrigt.

Fick även fräs under fötterna och uträttade massa saker på stan i dag. Älskar känslan av att bocka av. Skulle väl vara Ross eller Monica i Vänner om jag skulle vara någon.

Detta bockades av:

– Beställde pass till Ben
– Lämnade in mina glasögon på lagning
– Låste upp min operatörslåsta gamla iPhone (så att jag kan sälja den)
– Köpte ögonbrynspenna (har varit nere på sista vässningen ett tag)
– Köpte två behåar och jättelånga trosor (för att ha över vanliga trosor när jag har klänning utan strumpbyxor och på så vis slippa lårskav)
– Fixade fotoalbum till Bossa (hon fick massa bilder från sin dagmamma när hon slutade)

Nu ska jag lägga mig i källaren och läsa bok, spela Ruzzle (utmana mig – jag heter Pingismaria) (haha, skrev Pungismaria först) och/eller kolla RuPaul’s dragrace. Och så ska jag sova till elva minst, för natten till i dag sovs det möcket, möcket lite. Ben var vaken mellan 02:30 till … äsch, det är väl ingen som vill höra det där gamla tjatet. Godnatt!

9 reaktioner till “Semesterdag nummer 6. Eller 9. Ska man räkna helgdagarna?

 1. Mina föräldrar testade ett knepp som funkade himla bra för att ta död på mördarsniglar. Man häller upp en öl i en skål och ställer ut (förslagsvis i en del av trädgården som barnen inte hänger så mycket i, om det finns en sådan). De där jäkla sniglarna välfärdar sedan till skålen med öl som de sedan, hoppsan hoppsan, råkar dränka sig i. Första timmen mina föräldrar hade den där skålen ute fick de över 40 sniglar.

  Gilla

 2. Blir glad över att en smalis också får lårsksv och att vi kan prata om det… jag köper sidenshorts/långa undisar på Sidenselma. Tsntaffär.

  Gilla

 3. Va köper man jättelånga trosor? Jag gick in på herravdelningen och köpte mig de längsta boxersjortsen jag kunde hitta men skulle hellre ha trosor pga mindre och tunnare tyg. Skönt att höra fler prata om lårskavet!

  Gilla

 4. Tack för tips om sniglar och lårskav! Sparkling – men hallå! Kollade din statistik och du har ju liksom gjort 170 ord på en omgång. Det är orimligt bra, ju!Zarah – jag köpte ett par på Kappahl. De är sköna och gör sitt jobb samt har en \”inhållande effekt\”. Lite dyra (199 spänn), men har man vanliga trosor under så kan man ju ha dem flera dagar på raken.

  Gilla

 5. De där 170 orden är tyvärr falsk marknadsföring, för en gång hängde tidtagningen upp sig på något vis så jag kunde hålla på jättelänge. Det ser ju för all del imponerande ut om man inte vet SANNINGEN, men inget att vara direkt mallig över alltså 🙂

  Gilla

 6. Ania – de är sköna, inte för varma och stöttar upp hela mage/rumpa/lår-taberaset. Jag gillar dem så mycket att jag ville ha ett par till. Men när jag inte hittade ett par på Kappahl i Kristinehamn så köpte jag Lindex variant i stället. De var EJ lika sköna. Satt åt som fan (köpte ändå medium support och inte super firm, eller vad de hette) och gav mig veck på låren. Sparkling – aha! Tyckte väl att det lät lite övrjordiskt bra.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: