Hänt sedan sist

Jag är inte död, men jag har inte suttit vid min dator på en vecka. Det är nästan unheard of, det.

Men det har sin förklaring. I tisdags åkte jag nämligen tåg upp till Värmland och att packa för två barn och mig själv utan vare sig vagn eller annan vuxen att lasta grejer på lämnar mycket lite utrymme för att få med sig en dator.

Väl i Värmland gjorde vi bara massa ouppkopplade grejer, som att bada …

… låta lillebror gå loss på en glass helt på eget bevåg …

… kolla utomhusteater …

… mata getter …

… titta på kaniner …

… besöka ”Lilla Svingelskogen” …

… och syskonmysa. 
Och sedan hände detta fantastiska: när vi åkte tillbaka till Göteborg, i fredags, följde mina föräldrar med och skjutsade oss och vi kunde liksom bara vila där bak i bilen. 
Mamma och pappa stannade sedan hela helgen (de är fortfarande här!) och sov med barnen på övervåningen så att jag och Nils kunde sova ostört i källaren och åka iväg på kuligheter, som Antons och Hans bröllopsfest på Tjörn. Så himla oerhört kalas, med camping i trädgården och dans i ladan. Ja jäklar. 
Vi gick också ut en kväll. Det var någon viktig match på teve och Pustervik visade den på storskärm. Jag och Katten tyckte att det var toppen, för då var det lugnt på uteserveringen. 
Medan jag och Nils tramsade oss utan barn skickade mamma sådana här bilder. Så de hade det bra med mormor och morfar. Mycket bra. 
Och i dag, sista dagen av den här underbara tre-generationer-veckan, åkte jag och barnen och badade med mormor + morfar. Så mysigt. Och vad fina ställen det finns på Hisingen! Bra ö vi flyttat till. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: