En egen plats

Det här känns lovande. Efter att ha bott i huset i snart ett år har jag äntligen lyckats orka mig igenom alla lådor i mitt gamla skrivbord och sorterat och dammtorkat och lyft in det i källaren. Det var så mycket gamla papper där. Och minnen och nycklar till oklara lås och gamla elektronikprylar och sladdar och sytillbehör och skräp. Jag har inte använt det på jättelänge, men när vi flyttade tänkte jag att det skulle få en fin plats i huset och så skulle skrivandet lossna av bara farten (lex Carrie Bradshaw: ”it’s all in the desk, once you find the perfect desk…”) (skoja) (eller hon säger så, men jag skojade ändå). Men det har stått exakt där det hamnade på flyttdagen: i garaget, och samlat damm. Om jag var lite seg på att ta tag i saker förr så är jag en tung trött sten nu när Ben och Bo finns. Så mycket barn, så lite tid att fixa och hålla på.

I alla fall. Nu har jag suttit och blivit påmind om fina och fula saker och läst gamla anteckningar och tömt skrivbordet på allt. Nu ska det bara in nya saker här. Kanske ska jag även tapetsera det lite? Köpa fina burkar? Sedan: bygga sig ett imperium av något. (Eller bara spela dataspel.)

En tanke på “En egen plats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: