Milstolpe

I morse stod den här lilla stora människan och pratade med sin spegelbild. ”Det där är ett förskolebarn. Ja, det där är verkligen ett förskolebarn.” Och sedan, när hennes lillebror trängde sig in i bild: ”det där är INTE ett förskolebarn”.

I dag var första dagen i Bossas nya liv. Som ett barn av många i en förskolegrupp.

Hela familjen var med på inskolningen och det kändes så bra. Pedagogerna verkar härliga och de tänker på genus och har en regnbågsflagga. De sätter upp foton på golvet, eftersom det är där barnen ser dem bäst, och de lär sig olika språk och har festliga teman.

Bo ville att vi skulle gå hem och lämna henne där (DE ANDRA BARNEN HAR INTE SINA FÖRÄLDRAR HÄR FAKTISKT!), men vi stannade kvar hela tiden. I morgon ska jag vara med henne och på onsdag kanske vi ska lämna henne ett tag. Det känns som att det kommer att hända så himla mycket med vår lilla stora Bo nu. Hon har redan vuxit flera meter av den här första dagen (timmen).

4 reaktioner till “Milstolpe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: