Rösta rosa, Göteborg!

I dag har jag jagat Ben som på sin femtonmånadersdag fattat grejen med att ta sig fram till fots. Helst vill han vara där han inte ska vara, som bakom teven. Fasen vad snabb han är. Jag kommer att bli musklig, senig och uthållig av den här sporten.

I dag var också dagen då Feministiskt initiativ Göteborgs valkampanj blev offentlig. Och vet ni vem som varit med och tagit fram kampanjmaterialet? Jo, det har den här copywritern. Att se hur det blev, när min magiska vän och kollega Kajsa gjort form av våra idéer känns overkligt bra. Som att det nästan inte är sant. Tänk att dessa ska sitta tapetserade på stan (fast i stående format, då). Jag tycker att de är så snygga att jag vill rama in dem.

Herregud vad bra det känns att jobba för något jag tror på. Detta vill jag göra mer av.

Nedladdningsbara tjofräser för Facebook och annat finns här.

9 reaktioner till “Rösta rosa, Göteborg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: