49 days of summer

I morgon ska jag jobba igen för första gången på sju veckor. Jag kommer inte ihåg mitt lösenord till datorn och vet inte riktigt var min jobbmobil är och jag har ganska mycket ångest. Den där välbekanta omotiverade kalla räddklumpen i halsen.

Men jag är ju lösningsorienterad, så jag har inte bara legat i fosterställning och sjungit Kumbaya i dag. I stället har jag stävjat genom att:

– Gosa extra med barna
– Städa (obviously)
– Planera veckans middagar och skriva upp var i Jamie Olivers ”Middag på 15 minuter”-bok Nils kan hitta recepten samt cyklat till stora Coop på Backaplan och handlat allt som behövs för fem middagar. Gud vad dyrt det blev, himla knasingredienser, Jamie.
– Gå till en lekplats med Ben och Bo trots att det regnade (se bild) så att Nils kunde kolla på Liverpoolpremiären i fred (är jag inte världens bästa frau?)
– Byta krukor (till nyspraymålade) på olika växter
– Laga extra god middag

Och nu ska jag väl äta lösgodis, måla naglarna, dricka rödvin och kolla på Girls. I morgon börjar det nya, med rutiner, träning flera gånger i veckan, ångkokta grönsaker och pilates. Jaja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: