Rosa, grönt, rött

Jag vet inte var jag ska börja. Om det är att Katten ännu en gång visade att hon är en oerhörd vän och kom och drog ut mig på joggingtur och därmed fick flera kilo bly att lämna mitt bröst eller att vi var på Liseberg med familjen Mangan i dag eller att Katten och Knäet lånade en fyraåring och kom förbi i går och sov över med nämnda fyraåring och att vi åt popcorn och kollade på tecknad film på bion i källaren och grillade fast det inte ens är sommar längre. Och att Bossa älskade varenda sekund av att ha en ny kompis på långbesök och att Ben är som en sol som till och med går att leka med nu för tiden och att Bossa är så himla rolig med allt hon säger och att jag ska få sova ut i morgon och kan dricka vin och kolla teveserier i kväll.

Eller är det att detta är Nils nya profilbild på Facebook?

Eller om det bara är att det här är världens superhelg (nu lämnar jag ute att Bossa är världshostig om nätterna och att Ben vaknar hela tiden om kvällarna, men det var inte vad det skulle handla om nu, så tyst på mig) och att jag känner så mycket tillförsikt igen.

Det är bra, helt enkelt.

Och i morgon får vi en ny regering. Visst?

2 reaktioner till “Rosa, grönt, rött

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: