Allt är inställt, tills vidare. ALLT. Lovar, orkar inte.

Men hej. I morgon (ja, i dag alltså) är det jag som uppsöker akutvård för Ben. Det här funkar fan inte längre. Jag skiter i vad alla experter säger om att ”om han är glad och pigg på dagen så är det inget fel”.

Det är visst något som är fel. Vi orkar inte med tre timmars sömn per natt och oroliga kvällar längre och hur mycket sömn kan Ben själv få när han krampgråter sig igenom nätterna?

I natt var han vaken från strax efter 22 till någon gång efter ett och sedan vaknade han (utan att bli ledsen) tre-fyra gånger fram till fem då han vaknade och var superledsen. Han ligger fortfarande och krampar bredvid mig. Inget jag gör hjälper.

Bilden är från förut när jag försökte filma honom. Kändes helt hemskt, men BVC har bett mig göra det.

Hmm. Nu verkar senaste värktabletten ha hjälpt. Han verkar lugn igen. Ska passa på att blunda en timme innan Bo vaknar.

Haha, kom på en sak förresten. Åh, vårt liv nu alltså. Meddelande från Nils till mig tidigare i dag:

”Superdiarre på lille. Fick slänga lite grejer.”

Fick slänga lite grejer…

The only way is up, va?

10 reaktioner till “Allt är inställt, tills vidare. ALLT. Lovar, orkar inte.

 1. Bravo, heja dig! Klart att ni måste få hjälp, jag är säker på att din intuition är rätt. Och vad f-n, även om den är fel och allt är helt normalt med Ben så MÅSTE ni få sova!!Vi har haft tre nätter med ett barn som har skrikit pga öroninflammation och ett som har hostat var tjugonde sekund natten igenom och jag känner mig redo att bara lämna huset och aldrig komma tillbaka. Hoppas så att du blir tagen på allvar den här gången, kram!

  Gilla

 2. Åh nej. Håller tummarna för att ni får prata med nån kan ta er på allvar och komma på vad det är som gör Ben så ledsen. Hoppas förstås att det inte är nåt \”fel\” precis som Åsa ovan skrev. Stort lycka till!

  Gilla

 3. Helt rätt! Jag hade gjort precis som du. Tycker det vore bra om Ben blev inlagd under observation med dig/Nils på barnsjukhus, så märker ju personalen vad som händer på natten. + att sjukhusvård innebär provtagningar, undersökningar etc tills de hittar \”felet\”. Dessutom nattsköterskor som kan ta hand om Ben så att du får sova. Kräv detta! Hoppas, hoppas ni får bra hjälp nu! The only way is up. Kram

  Gilla

 4. Om ni känner att nåt är fel så är det nog ofta så. Magkänslan säger rätt ofta nåt ändå. Och nu har jag ju sett att det var öronen på stackars lillpajken, och fy bubblan, men gött att det går att göra nåt åt det.Men fan vad ni kämpar på!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: