18 reaktioner till “Öroninflammationsselfie

  1. Hurra! Kanske är han då ett sk öronbarn. Därav ledsen på natten när han ligger ner/ gladare när kommer upp lite i vagnen. Behöver ligga högt med huvudet. Men då behöver han väl operera in rör i öronen eller liknande? Hobbydiagnosticerar för fullt här nu…

    Gilla

  2. Min mamma säger alltid att jag var det jobbiga barnet/bebisen för att jag alltid skrek. Sen kom min bror och var den som var tyst/lugn/den bra bebisen. Tills han blev ett öronbarn och bvc inte fattade varför han också börjat skrika. Så hurra, om någon äntligen hittat varför han är så ledsen, då kanske ni äntligen äntligen får sova som ni förtjänar. Massor av kram till er alla.

    Gilla

  3. Hoppashoppas att så är fallet!Och by the way, vilka snygga glajor du har! Var kommer de ifrån? //Hon som ständigt är på jakt efter de perfekta brillorna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: