Om att träffa systrarna Kallur

Jag har en mellandag på jobbet. Hinner pyssla med både det ena och det andra. Kom på att jag inte har tittat på mitt absoluta favoritklipp på ett tag. Har lagt upp det i bloggen förr, men det skadar absolut ingen att publicera igen.

Nu har jag haft samma favoritklipp i flera år. Det är gött att det är så kort och att det påminner en om att olika saker betyder olika för olika människor. Men jag vill ha fler, så om ni har några bra klipp får ni gärna tipsa mig i en kommentar.

5 reaktioner till “Om att träffa systrarna Kallur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: