Olika slags september

När jag får ångest för att jag inte har gjort ett enda fotoalbum sedan Bossa var cirka ett halvår brukar jag trösta mig med att jag i alla fall har bloggat länge. Jättelänge, faktiskt. Så länge att jag kan göra ett sådant där ”tillbakablickinlägg”.

Jag testar!

I dag. Bild som Nils skickade i förmiddags. Tycker att det är roligt att Ben matchar sin ananasfrisyr med ananasväska.

Ett år sedan. Ben ser ut som en fryntlig liten tant i Bumbon och jag har handlat Toy Story-grejer till Bossas treårsdag.

Två år sedan. Bossa och jag är ensamma hemma och äter apelsin i soffan. Bossa har plockat jättemånga kastanjer med sin dagmamma.

 Tre år sedan: jag har klippt en kort frisyr.

Fyra år sedan. Jag upptäcker att jag fått bristningar. Trodde att mina dagliga rutiner med Weledaoljan räddade mig, men det var ju bara det att jag inte kunde se hur det såg ut under magen på grund av storleken på magen. Minns att Nils sa något om att ”jo, jag har sett det där …” och att jag blev vansinnig för att han inte sagt något.

Så kan det vara.

Livet alltså!

En tanke på “Olika slags september

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: