Det andra kalaset

I går hade vi Bossas andra kalas, kompiskalaset. Det var superkul och stojigt och bra och Bossa fick så många fina presenter.

Som en ballong som hade ätit upp alla världens ballonger. Vet inte om bilden gör den rättvisa med den är alltså helt gigantisk. Och lever ett eget liv. Väldigt rolig att studsa omkring på och helt livsfarlig för alla föremål i huset (blomkrukor osv).

Hon fick även en batteridriven katt, av Johanna och Eric, och det var hemskt kul för jag hade berättat för Johanna att Bossas mesta önskemål var en ROBOTKATT och en EGEN ELEFANTUNGE. Trodde ju att det var ganska omöjliga önskningar, men så kom de med en robotkatt. Och Cathrin hade bakat en ninjatårta med kaststjärnor i choklad!

Fyra år, fyra ljus att blåsa. Ninjadräkten åkte för övrigt av efter några minuter och sedan körde hon linne och trosor resten av festen.

En annan grej hon verkligen önskade sig och fick – av Liselott – var en skateboard. I dag köpte vi skydd till henne och testade. Nu ska Nils köpa en egen bräda och så ska de vara TEAM SKATE tillsammans. 
Fin helg, fint barn. Nu ska den här mamman lugna ner sig med dataspel och långkokt chili och lite vin. Det köster på att ha två kalas på en vecka. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: