Fått nått i nått pt. 102

Under rubriken ”Ben Bubba Hellbjörn lägger något i något” kan jag nu skriva opp ”en eller flera fingrar med tillhörande vassa naglar i mammans öga”. HELVETE vad ont det gör. Nu hoppas jag att glaskroppen repar sig snabbare än i våras, då jag råkade köra in maskaraborsten i ögat. Fast oddsen är inte till min fördel, för den här skadan känns mellan 10 och 20 gånger värre. Vågar man hoppas på att det åtminstone slutat rinna ur ögat i morgon?

Här är övriga händelser i kategorin ”Ben Bubba Hellbjörn lägger något i något”:

– Pappans smartphone i golvet – jättehårt (telefonen går bortom räddning sönder)
– Mammans trådlösa mus i toaletten (som var full med kiss; if it’s yellow – let it mellow, ni vet)
– En sked majonnäs i mammans hår
– En hundralapp i blöjan (i vilken det bajsades)
– Mat i mjölkglas (vid varje måltid)
– Nycklar och diverse andra föremål av typen ”VAR FAAAN ÄR MINA [insert föremål]” i stövlar och skor eller andra saker som rymmer små saker men som man inte tänker på att titta i när man saknar något

3 reaktioner till “Fått nått i nått pt. 102

  1. Åh stackars! När det där hände mig hamnade jag på ögonakuten. Inte mindre än en annan mamma med samma diagnos satt i väntrummet. Verkar inte helt ovanligt. Men vidrigt. Jag fick nån bedövning som varade en stund men inget annat tyvärr.

    Gilla

  2. Sen kommentar men ändå – aj, för ögat. Hoppas det är bättre nu men listan var väldigt skoj! \”Hundralapp i blöjan\” – den var nog min favorit.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: