Världshistoriens farligaste lekplats?

I dag skulle jag spela in en härlig ”syskon som gungar”-film och upptäckte först efter ett tag att jag fick med ett nästan-faceplant också. Kolla in barnet i rosa jackan och hur kvickt hennes pappa räddar henne från att landa med ansiktet först. Hehe.

För övrigt stod det en annan pappa vid gungorna och orerade högljutt om hur han inte kunde ge sin unge så mycket fart som hon ville eftersom andra barn (Bo) gungade för högt och då skulle de KROCKA. ”Nej, gumman, nu gungar de andra barnen så där HÖGT igen, så nu kan jag TYVÄRR INTE ge dig mer fart, för då KROCKAR ni, förstår du”. Eller: ”ojojoj, nä nu är det så där farligt igen, med barnen som tar så mycket fart, så då måste vi hålla tillbaka, ja uj vad synd” osv.

Som om Göteborgs stad konstruerat en dödsfälla. Jesus christ.

Annars är det största som hänt sedan sist att jag har börjat med eltandborste (en revolutionerande nystart för min mun) och Ben har fått plats på Bossas förskola. YEY TO THE FUCKING HAY!

7 reaktioner till “Världshistoriens farligaste lekplats?

  1. Petra – det har varit otroligt mycket bättre sedan Ben blev av med senaste öroninflammationen. Nu har han fått Bossas monsterhosta, så nu är det dåligt igen 😦

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: