Bo har i alla fall slutat hosta så att hon spyr och Ben har säkert bara fem-sex veckor kvar på sin

Nu tycker jag att kroppen är orättvis mot mig. Jag känner mig på-riktigt-sjuk för tredje gången den här hösten (utöver den konstanta halv-sjuka som inte släppt sedan vi skolade in Bo). Dessutom har jag mens och inkontinens (inte så farlig, typisk normalt ”post förlossning-läckage vid jogging samt häftiga nysningar” säkert, men det rimmade så bra så jag kunde inte låta bli) och för mycket roligt på gång för att hinna vara sjuk.

Saker som är roliga:

– Katten och Knäet flyttar in hos oss på onsdag. De ska sälja sin lägenhet och vill bo hos oss under visningarna och lite före för att minimera mängden hund i lyan. Ska bli så kul att ha dem hos oss!!!
– Jag ska få gå ut med Katten på fredag DIREKT EFTER JOBBET och SOVA ÖVER HOS HENNE i stan HELT UTAN BARN efter utgången.
– Nästa helg ska jag åka upp till Värmland och lämna barnen där och åka tillbaka till Göteborg och vara ensam hemma i huset med Nils en hel helg.
– Om en månad går årets Dinata av stapeln och i år ska vi till Paris och bo i en himla svit i Marais.

Nu ska jag kurera mig med te och honung. Och chips och toblerone.

3 reaktioner till “Bo har i alla fall slutat hosta så att hon spyr och Ben har säkert bara fem-sex veckor kvar på sin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: