Nyläst

Jag har läst boken Hey Princess. En serieroman av Mats ”jag ska göra serier av hela mitt liv”Jonsson och som utspelar sig före det som händer i Mats Kamp. Alltså perioden efter gymnasiet men före  tillvaron med fasta punkter och barn.

Vad jag tyckte om boken, helt kort:

Jag tyckte mycket om den. Jag tycker mycket om den!

Även om referenserna till Stockholms hetaste 90-talsklubbar flyger mig lite över huvudet (hur mycket Popmorsa jag än läst), så känner jag igen mig i mycket av ångesten. Älskar när Mats Jonsson skildrar ångest.

Den träffade mig inte lika hårt som Mats Kamp, men den träffade gott nog.

Läs den här boken:

JA   NEJ   NJA

2 reaktioner till “Nyläst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: