Älskar dessa dagar med Bo (och Katten och Knäet)

Ibland undrar jag om jag verkligen borde få ha barn. I stället för att ta reda på hur det egentligen ligger till, så tar jag för givet att infon jag fick från apoteket, när Bo var liten, är den som gäller och att Ben alltså är för ung för all form av medikamental hjälp.

Tack för att ni lär mig! I morgon är det jag och Ben som sätter oss på dropin-mottagningen på vårdcentralen. Jag orkar nämligen inte heller hosta längre. Fyra veckor med ebolablicken på mig nu. Ni vet, när man rör sig i offentliga rum och hostar som en lungsjuk. Avsmaken i folks blickar kan flytta berg. Och jag förstår dem.

I alla fall. I dag var jag och Bo på Universeum (med bland andra Fifi) och det var kul. Och i kväll har jag fått introducera världens bästa tv-program, Allt för Sverige, för Katten och Jocke och det var också härligt.

I morgon hoppas jag att jag inte är så sjuk att jag behöver penicillin (ska vara fri från barn nästa helg och då vill jag of course indulge in the wine and what not), men att det är något som jag kan åtgärda på något vis. Orkar inte hosta mer. Bara orkar inte. 

En tanke på “Älskar dessa dagar med Bo (och Katten och Knäet)

  1. Hoppas ni får hjälp imorgon! Men om det blir penicillin (har jag fått mot luftrörskatarr=elak hosta) så hade jag en läkare som sa man kunde dricka alkohol samtidigt som penicillin det var inte farligt, men effekten av penicillinet förtogs så länge alkohol fanns i kroppen. Förstår så väl det där med att vilja dricka vin en barnfri helg. Kan ju va värt att fråga iaf 🙂 krya på er!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: