Och det är visst smittsamt. Visste jag inte.

Lunginflammation! Har jag aldrig haft förut. Har inte ens andats in sådant där luftrörsvidgande pulver tidigare, tror jag. Men det fick jag i dag. Superlänge, blev yr.

Positivt är att jag förmodligen mår bra redan om några dagar med penicillin.

Mer positivt är att Ben inte har någon inflammation och att han fick ok på att smutta på Bossas bricanyl. Läkaren var dock bekymrad över att han (spy)hostat så länge som två veckor och sa att vi ska komma tillbaka om det inte är bra på torsdag. Jag trodde att det nästan var lag på att hosta håller i sig i mååånader på små barn. Jaja, she'd be the wiser.

Nu ska jag lägga mig med The Goldfinch. Tur att jag precis påbörjat en lovande megategelsten ändå. Doktorn ordinerade nämligen att jag ska hålla mig borta från jobbet hela veckan.

3 reaktioner till “Och det är visst smittsamt. Visste jag inte.

  1. Ojojoj Maria. Skönt att det var något som går att bota iaf. Och att Ben inte hade det. Hoppas att hans hosta går över efter lite smuttande och att din hosta försvinner snabbt. (och att du kan dricka lite i helgen trots penicillin.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: